:

Egészséges élet, mindig kéznél: az új WATCH FIT 3 stílusos társ a mindennapokban

Egészséges élet, mindig kéznél: az új WATCH FIT 3 stílusos társ a mindennapokban

A stílusunk amellett, hogy a személyiségünk kifejezője, életmódunkra is utalhat: ahogy formáljuk az életünket, úgy választjuk meg ruházatunkat és kiegészítőinket is. Az életmód és a stílus összekapcsolódása kiterjedhet akár az okosóránkra is, hiszen nem kell már kompromisszumot kötnünk aközött, hogy divatos legyen a megjelenésünk, vagy élvonalbeli sport- és egészségfunkciókkal ellátott óránk legyen. A Huawei Fashion Forward filozófiája épp erről szól, a gyártó pedig mindezt most szó szerint négyzetre emelte: a WATCH FIT 3 négyszögletű okosóra ugyanis magába foglalja az életmódot segítő sport- és egészségmenedzsment* és a stílusos külső esszenciáját.

Egészség – alvás – étkezés: segítő társ a csuklón

A WATCH FIT 3 okosóra rengeteg edzésfigyelő funkciót kínál, összesen több mint 100 sportmódot fed le, legyen szó városi, szabadidős vagy vízi tevékenységekről. Újdonság, hogy a bemelegítést és az edzést követő nyújtást egyedi, hangalámondásos animációkkal segíti. Emellett a FIT 3-ban debütál egy új, okos javaslat funkció is, amely olyan, mintha valóban saját személyi edzőnk lenne: ha nem érjük el a napi célokat, az óra az időjárás és a szokásaink alapján személyre szabott edzést ajánl.
A WATCH FIT 3 ezenkívül támogatja az egészséges étkezést is, frissített kalóriamenedzsment alkalmazása új táplálkozáselemző funkcióval bővült, így még hatékonyabb segítséget kínál az egészséges életmódunkkal kapcsolatos céljaink elérésében. *

huawei

A továbbfejlesztett pulzusfigyelés, és a megújult véroxigénszint-figyelő funkció mellett az eszköz az eddigieknél átfogóbb támogatást ad a nyugodtabb, minőségibb alváshoz. A WATCH FIT 3-ban található TruSleep 4.0 technológia fiziológiai mutatók nagyobb skáláját figyeli, valamint továbbfejlesztett alvásmintázat-értelmezéssel és személyre szabott tanácsokkal segíti a felhasználót. Ezenkívül az eszköz képes figyelni az alvás közbeni légzést is, felismerve akár az esetleges légzéskimaradásokat.*

Kiemelkedő üzemidő: akár tíznapos használat egyetlen töltéssel

A HUAWEI WATCH FIT 3-at vízálló kialakításának köszönhetően bátran viselhetjük úszás közben is. A hosszantartó üzemidőnek köszönhetően nem kell aggódnunk az állandó töltés miatt. Az okosóra akár 10 napig is képes működni egyetlen feltöltéssel, ami rendkívül kényelmes és praktikus a mindennapi használat során. Még akkor is, ha csak rövid idő áll rendelkezésre a töltésre, mindössze 10 perc után képes egy teljes napos használatra elegendő energiát biztosítani.

huawei

A HUAWEI WATCH FIT 3 új szintre emeli az okosórák funkcionalitását és megjelenését, tökéletesen illeszkedve a modern életstílushoz. Az óra széleskörű kompatibilitása szintén fontos előny: Android és iOS készülékekkel egyaránt csatlakoztatható a Huawei Egészség applikáción** keresztül, így bárki számára a modern és egészséges életvitel elengedhetetlen kelléke lehet.

További információ: https://consumer.huawei.com/hu/wearables/watch-fit3/

*A termék nem orvostechnikai eszköz, ezért ellenőrzési adatai és eredményei csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául. **Az alkamazás nem orvostechnikai eszköz, ezért ellenőrzési adatai és eredményei csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául.

Huawei

The post Egészséges élet, mindig kéznél: az új WATCH FIT 3 stílusos társ a mindennapokban first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés