:

Aggasztó hiba bukkant fel a YouTube-on

Aggasztó hiba bukkant fel a YouTube-on

A YouTube régóta harcol a reklámblokkolók használata ellen, azonban most egy igazán övön aluli húzással állhattak elő: az AdBlock-felhasználóknál a videók, bárhova is kattintsanak az idővonalon, egyből a végére ugranak, írja a 9to5Google.

A furcsa jelenség a netes felhasználók szerint csak azoknál fordul elő, akiknél hirdetésblokkoló van telepítve: ha a blokkoló le van tiltva, minden a megszokott módon működik. A problémák akkor jönnek elő, ha valaki újra akarja nézni az adott tartalmat, vagy beletekerne.

New Youtube adblock weird behaviour – video automatically skips to the end
byu/SDHD4K inyoutube

Természetesen sokan úgy vélik, hogy ez egy szándékos lépés a YouTube részéről annak érdekében, hogy visszatartsa az embereket a reklámblokkolók használatától. Ez egyáltalán nem elképzelhetetlen, de azt sem érdemes teljesen kizárni, hogy a probléma magával a hirdetésblokkolóval van.

Érdemes visszaemlékezni, hogy az év elején az AdBlock hibája miatt töltődtek be lassan a YouTube-videók, habár a legtöbben egyből a videómegosztót okolták. A jelentések szerint a hibát most is az AdBlock használói tapasztalták, más blokkolót használó felhasználók egyelőre nem.

Kapcsolódó Még több reklám érkezik a YouTube-ra A YouTube mindenkit rá akar bírni az előfizetésre.

The post Aggasztó hiba bukkant fel a YouTube-on first appeared on 24.hu.