:

1300 hátrányos helyzetű gyermeket szórakoztatott a Baptista Szeretetszolgálat Gyereknap alkalmával

1300 hátrányos helyzetű gyermeket szórakoztatott a Baptista Szeretetszolgálat Gyereknap alkalmával

Különleges élményben részesülhettek hátrányos helyzetű gyerekek a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében. A Jótékonysági Gyereknapon a kicsik és nagyok cirkuszi előadást láthattak „Csillagok, égbeli tűk” címmel a Fővárosi Nagycirkuszban, sztárvendégek kíséretében.

Fotó: Pados István Sipti

A cirkuszi mutatványok után a budapesti Óriáskerékre is felülhettek a kicsik és nagyok. A meghívott vendégeket nagy örömmel fogadták a gyerekek: Jász Andris, szaxofonművész és Kecskés Bence, gyorsasági motorversenyző kápráztatta el az ujjongó közönséget.

Fotó: Pados István Sipti

Hagyományteremtő céllal Gyereknapot tartottak sztárvendégekkel a Fővárosi Nagycirkuszban és a budapesti Óriáskeréken gyermekek részére, akik a főváros főbb nevezetességeit teljes körpanorámában láthatták. 

Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője elárulta, miért szervezi meg évről évre ezeket a jótékonysági eseményeket:

Fotó: Pados István Sipti

– Csodálatos élmény mindannyiunk számára, amikor a gyermekek jól érzik magukat, öröm sugárzik az arcukról. Ilyenkor az ország egész területéről jönnek a tanáraikkal, kísérőikkel együtt. Ezt a különleges élményt viszik magukkal, és utána hónapokon keresztül ezekről a kalandokról beszélgetnek. Természetesen további nagy élmény számukra, hogy az előadás végén kapnak egy szelet pizzát és játékot is, a Pizza King Premium és a Regio Játék támogatásával. Mivel gyermekotthonban nevelkedtem, így csodálatos érzés jót tenni. Engem az tesz boldoggá, ha örömöt okozhatok hátrányos helyzetű gyermekeknek – mondta az esemény főszervezője, Baricz Dezső.

Fotó: Pados István Sipti

The post 1300 hátrányos helyzetű gyermeket szórakoztatott a Baptista Szeretetszolgálat Gyereknap alkalmával appeared first on BellaCafe.hu.