:
Breaking News

Fontos új alkalmazást kapnak az iPhone-ok

Fontos új alkalmazást kapnak az iPhone-ok

Az iOS 18 frissítéssel együtt új alkalmazás is érkezik az iPhone-okra – írja a 9to5Mac a Bloomberg beszámolójára hivatkozva. Az applikáció egy jelszókezelő lesz, amellyel a felhasználók könnyebben jelentkezhetnek majd be különböző felületekre.

Az Apple új alkalmazása a cég összes eszközén elérhető lesz, köztük a Mac gépeket, az iPadeken és még a Vision Pron is. A program lehetővé teszi, hogy importáljuk jelszavainkat más jelszókezelőkből, ezzel megkönnyítve az átállást azoknak, akik már most is használnak ilyen applikációt.

A szoftver a különböző weboldalakon és alkalmazásokban használt jelszavak mellett wifihálózatok jelszavait is képes lesz tárolni.

Az értesülések szerint Windows-os számítógépekre is le lehet majd tölteni a programot, és hitelesítőként is használható lesz kétlépcsős azonosításokhoz.

Az iOS 18-at, és vele együtt az új jelszókezelőt várhatóan a jövő héten megrendezett WWDC-n, az Apple konferenciáján mutatják majd be.

Kapcsolódó Öngyógyító kijelzős mobilon dolgozik az Apple Ez még nem minden: öngyógyító képességgel szerelnék fel a panelt.

The post Fontos új alkalmazást kapnak az iPhone-ok first appeared on 24.hu.