:

Újabb bosszantó hibát produkál a Messenger

Újabb bosszantó hibát produkál a Messenger

Nem az ön készülékében van a hiba, ha a Messengeren nem látja a saját üzeneteit.

A Meta chatszolgáltatása az elmúlt hónapokban rendre produkált valamilyen hibát (nem olyan rég például keresni nem lehetett rendesen), és az üzenetküldőnek megint van egy új és bosszantó dilije: rengeteg beszélgetésben egész egyszerűen nem jeleníti meg azokat a szövegeket, amiket a felhasználók gépeltek be és küldtek el.

A „vonal” másik végén lévő felek üzeneti rendesen látszanak, de a szerkesztőségünk több tagja is jelezte, hogy jó pár olyan beszélgetés van a chatlistájukban, ahol nem látszanak az elküldött mondatok, csak a helyük, illetve a rájuk érekezett reakciók.

Tapasztalataink szerint a probléma egyelőre az okostelefonos alkalmazást nem, csak a Messenger böngészős verzióját érinti,

azon belül is főleg a csoportos beszélgetéseket, de találkoztunk olyan esettel is, mikor mindössze kétfős chatekből tűntek el az üzenetek. Hogy a hibát mi okozza, az egyelőre nem világos, ahogy az sem, hogy a Meta mikor javítja majd ezt az újabb anomáliát.

Kapcsolódó Itt a megoldás, ha a Facebook és a Messenger folyton PIN-kódot kér Így állítható be a PIN-kód, amit mostanában állandóan kér a Facebook.

The post Újabb bosszantó hibát produkál a Messenger first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés