:

Kecsap: Spielberg, I Used to Eat Brains, Moana, Top Gun 3, The Prince, Possession, Practical Magic 2, They Follow, Until Dawn, An Officer and a Gentleman, Transformers v. G.I. Joe

Ryan Gosling a zombis I Used to Eat Brains, Now I Eat Kale filmbe várható, jelenleg házalnak a projekttel a stúdióknál. Zombieland szerű komédia, amiben az emberek és a zombik megtanultak közösen élni.

Még nem sokat tudni Spielberg új filmjéről, csak azt, hogy a főszerepről Emily Blunttal tárgyalnak.

A Transformers v. G.I. Joe film megtalálta az íróját Derek Connolly (Jurassic World, Star Wars: The Rise of Skywalker, Jurassic World Dominion) személyében.

Az It Follows folytatása a They Follow, és a főszereplő Maika Monroe azt mondja, hogy nagyszabásúbb és sötétebb lesz ez a film.

Catherine Laga’aia alakítja majd Moana-t az élőszereplős változatban.

Bruckheimer producer azt mondja, hogy a Top Gun 3 a távolba vész (tippre sosem lesz belőle semmi): “We’ve got some interesting ideas we’ve talked to Tom Cruise about, but we don’t have a script yet, it will be a while.”

Az Until Down horrorjáték-feldolgozásba érkezett: Ella Rubin, Michael Cimino Ji-young Yoo, Odessa A’zion. Avagy tényleg készíteni fogják.

Jön An Officer and a Gentleman (Garni-zóna) remake, méghozzá Miles Teller szereplésével. Rendező még nincs, a forgatókönyv jelenlegi változatát Dana Fox írta. Az eredetiben Richard Gere volt a kiképzésbe érkező figura.

A Blumhouse nem tett le Lee Cronin (Evil Dead Rise) rendedzőről, vele és az Atomic Monsterrel hoz össze valami rejtélyes horror projektet.

A The Prince egy függőről szól, aki bejárja a hatalom, élvezet, és fájdalom háromszögét, hogy végül kigyógyuljon a betegségéből. Szereplők: Nicolas Cage, JK Simmons, Giancarlo Esposito. Az író David Mamet!

Emma Roberts lesz Alexis Ostrander (Servant) horrorjában. Egy 90-es évekbeli show gyereksztárját felnőttként elrabolják, és a rekreált díszletekben ébred a régi co-sztárjaival. Az életbenmaradásért közösen kell újrajátszaniuk a sorozat ismert pillanatait.

Benicio del Toro is benne lesz a Paul Thomas Anderson által rendezett Leonardo DiCaprio filmben.

Remake készül a Possessionból (Megszállottság), főszerepben Robert Pattinson (gondolom Sam Neill helyén), a rendező pedig Parker Finn (Smile).

Tervben van egy Practical Magic 2 (Átkozott boszorkák), méghozzá szeretnék ha Sandra Bullock & Nicole Kidman visszatérne benne.