:

Két hónapig ingyen adja az 5G-t a Vodafone

Két hónapig ingyen adja az 5G-t a Vodafone

A Vodafone Magyarország 2024.07.03. napjától 60 napig díjmentesen biztosítja az 5G szolgáltatást a lakossági és kisvállalati előfizetéses ügyfeleinek a nyári szezonban, amely több mint egymillió embernek hozza el az ötödik generációs mobilhálózat élményét, derül ki a cég közleményéből.

Az ajánlat az 5G hálózatát minden olyan lakossági ügyfelének, valamint mikro-, kis- és középvállalkozásnak szól, akiknek a jelenlegi előfizetéses csomagja nem tartalmaz 5G hozzáférést. Az 5. generációs mobilhálózat július 3-ig szakaszosan több mint egymillió lakossági és üzleti ügyfélnél aktiválódik.

Amennyiben az ügyfelek 5G képes készülékkel és SIM-kártyával rendelkeznek, a folyamat teljesen automatizált, így nincs teendő az aktiválással vagy lemondással kapcsolatban. 

Az ügyfelek 5G hálózatra terelése nem csak a felhasználói élmény szempontjából előnyös, de a hálózatoptimalizálást is segíti, hiszen nyaranta a 4G hálózat a szokásosnál nagyobb forgalmat kell kiszolgáljon. Az ajánlatnak köszönhetően az 5G hálózat át tudja venni a nyári terhelés egy részét, és biztosítja az ügyfelek stabil hálózati kapcsolódását.

A szolgáltató honlapján június elején frissített lefedettségi térkép így fest:

Kapcsolódó A Telekom ingyen 5G-je letöltési sebességben csak kevés helyen nyújt többet a 4G-nél Jól hangzik az ingyen 5G, csak ez kevés helyen gyorsabb az alap 4G-nél.

The post Két hónapig ingyen adja az 5G-t a Vodafone first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés