:

Természetes erő a női életút minden szakaszában

Természetes erő a női életút minden szakaszában

A RedPower Woman egy olyan funkcionális ital, amely a természetes gyógynövények erejével enyhíti a fiatalkori menstruációs időszak és a változókor kellemetlen tüneteit.

A frissen préselt, magyar almából készült gyümölcslé és a gondosan kiválasztott, kivételes hatékonyságú gyógynövények ereje összefonódik, hogy újra egyensúlyba hozzák az életed.

A RedPower Woman a természetes megoldás a változó kor kihívásaira!

Dúlnak lánygyermekedben a hormonok, menstruációs görcsök gyötrik? Vagy van olyan ismerősöd, akit elért a menopauza minden kellemetlen testi-lelki tünetével együtt? Hőhullámok, éjszakai izzadás és kimerültség? Az ingadozó hangulat, szorongás már a családi életre is hatással van? Az anyagcsere lelassult, libidó csökkent, a súly pedig megállíthatatlanul nő? A változókor kényelmetlen tünetei végig kísérik a nők életét. Végre egy természetes megoldás a hormonpótló kezelések vagy egyéb gyógyszerek szedése helyett!

– Az élet a változásról szól, a test pedig lépést tart vele. Nem számít, milyen életszakaszban van az ember, a RedPower Woman, gyógynövényes funkcionális ital kíméletesen és természetes módon támogatja a női szervezetet. Ez az ital nem csak a testi-lelki egyensúly helyreállításában segít, hanem támogatja a bőr rugalmasságát, a csontsűrűséget és a nemi mirigyek működését is. Egyedülálló módon támogatja a női szervezetet, afrodiziákum hatású gyógynövényeivel pedig visszaadja az élet örömét. Segít, hogy a nők élvezhessék a változás igazán pozitív oldalát – kezdte Egervári Gábor, a termék egyik kitalálója, aki arra is kitért, miben segíti a női szervezetet?!

– A fiatal hölgyektől azt a visszajelzést kapjuk, hogy a menstruációs görcseik csökkentek, illetve jóval enyhébbek. A rendszeresség visszatért az életükbe. Az időskori menopauza tüneteiben segít az időszak átvészelését illetően, azaz a hő kitöréseket csökkenti, illetve mérsékli. Számos pozitív hatásról számoltak be vásárlóink, köztük egy 50 éves hölgy 8 éve nem menstruált, és az ital 1,5 hónap fogyasztása után visszahozta a rendszeres menstruációját. Nagyon fontos, hogy kúraszerűen fogyasszák a terméket, napi 0,5 dl-t az első étkezés után. Mivel ez egy kizárólag gyógynövényeket tartalmazó termék, így nincs mellékhatása, ezért javasoljuk a minimum 3 havi mennyiség elfogyasztását.

Hozzájárul a rostban gazdag táplálkozáshoz

A gyógyital a rostos almavelőt is tartalmazza, ettől olyan sűrű és ízletes, továbbá a súlycsökkentő étrendekbe is sikeresen beilleszthető, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, 100% vegán.

– Szezámmaggal dúsítottuk a különleges italt, melynek magas cinktartalma elősegíti a kollagén termelődését, ami fokozza a bőr rugalmasságát. Magas az E-, B- és D-vitamin valamint a kalcium és a magnézium tartalma, melyek segítik a szövetek rugalmasságát, az idegrendszer és az izmok működését, továbbá megelőzhetik a csontritkulást. A szezámmagban olyan vegyületek fedezhetőek fel mint a triptofán és tramin – melyek hozzájárulnak a szervezet szerotonin termelődéséhez, amelyek a kiegyensúlyozott alvásért is felelnek. Végül, de nem utolsó sorban szelén tartalma a metabolikus folyamatokat serkenti, ezáltal javítja a nemi mirigyek működését. Továbbá Daucus-t is tartalmaz, amely serkenti a vérkeringést, az anyagcserét és a hormonok működését, növeli a libidót, és enyhíti a menstruációs panaszokat. A Daucus antioxidánsai helyrehozzák a szabad gyökök által okozott károkat, így vesznek részt a fiatalság megőrzésében. Vízhajtó hatású, aminek köszönhetően megszüntetheti az ödémákat.

További információ: https://redpower.hu/

The post Természetes erő a női életút minden szakaszában appeared first on BellaCafe.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés