:

Csomor Csilla a reformer pilates segítségével formálja alakját

Csomor Csilla a reformer pilates segítségével formálja alakját

A reformer pilates nemcsak a fizikai fejlődésre, hanem a lelki békére is hatással van.

A csinos színésznő a reformer pilates által tartja karban magát. Örül, hogy végre megtalálta azt a mozgásformát, amely segít megőrizni a testi és lelki egészségét. Mesél a személyes tapasztalatairól és arról, hogyan vált a reformer pilates az élete részévé.

Tóth-Leiner Andrea, az Everflow Reformer Pilates stúdió alapítójának szándéka, hogy inspirálja az embereket a tudatos és következetes sportolásra, és egy olyan közösséget hozzon létre, ahol a tagok eltökélten és rendszeresen sportolnak, miközben élvezik a közös edzést és egymás támogatását. Csomor Csilla emiatt jár a modern és családias edzőterembe.

– Meghívtak tavasz elején a szalonnyitó eseményre, így ismerkedtem meg ezzel a különleges mozgásformával. Egy olyan sportolási lehetőséget kerestem, amely segít megőrizni az erőnlétemet, javítja az állóképességemet, de nem terheli meg túlságosan a testemet. Koromból és korábbi sérüléseimből adódóan ugyanis fontos volt, hogy egy kíméletes, de hatékony edzésmódot találjak – kezdte Csomor Csilla.

– Nekem nagyon tetszik az, hogy a reformer pilates egyik különlegessége, hogy családias környezetben, profi edzők irányítása mellett végezhető, akik figyelembe veszik a résztvevők egyéni teherbírását és problémáit. Ez lehetővé teszi, hogy mindenki személyre szabott edzésprogramot kapjon.

A lelki és fizikai fejlődés kéz a kézben jár

– Az edző javaslata szerint heti két-három edzés szükséges ahhoz, hogy komoly, látványos eredményeket érjünk el. Hangsúlyozta, hogy a heti egy alkalom csak szinten tartásra vagy egy kis frissítésre elegendő. A reformer pilates nemcsak a fizikai fejlődésre, hanem a lelki békére is hatással van. Hiszek abban, hogyha valaki lelkileg nincs egyensúlyban, az a fizikumára is kihat, és fordítva. A rendszeres mozgás endorfint termel, ami jó közérzetet biztosít, és energiával tölt fel. Ezáltal könnyebben viselhetjük a mindennapi nehézségeket is. Úgyhogy nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltam a számomra tökéletes edzésformát.

 

The post Csomor Csilla a reformer pilates segítségével formálja alakját appeared first on BellaCafe.hu.