:
Breaking News

Ismét megbolondult a Facebook, sorra tiltja le a felhasználókat

Ismét megbolondult a Facebook, sorra tiltja le a felhasználókat

Valószínűleg nem önnél van a hiba, ha ma reggel azzal fogadta a Facebook vagy a Messenger, hogy túl intenzívan használt egy funkciót, ezért ideiglenes tiltás jár.

Hogy milyen funkcióról van szó, és pontosan mennyi ideig tart a tiltás, az nem derül ki, de július 10-én reggel óta több kollégánk, illetve kollégáink ismerősei is jelezték, hogy a közösségi oldal tiltós/blokkolós üzenettel fogadta őket és azóta meglehetősen problémás, folyamatos figyelmeztetéssekkel jár a Meta szolgáltatásainak használata.

24.hu Egyre többen talákoznak ezzel a nem túl biztató üzenettel.

Hogy az egyelőre ismeretlen funkcióval kapcsolatos problémát mi okozza, még nem teljesen világos, de van egy olyan gyanúnk, hogy a Meta akkor kezdi el „büntetni” a felhasználókat, ha rövid időn belül több linket osztanak meg a Messengeren keresztül.

Amíg a probléma megoldására várunk, érdemes elolvasni azon cikkünket, amiben arról írunk, hogyan állítható be a PIN-kód, amit mostanában egyre többször kér a Facebook.

Kapcsolódó Itt a megoldás, ha a Facebook és a Messenger folyton PIN-kódot kér Így állítható be a PIN-kód, amit mostanában állandóan kér a Facebook.

The post Ismét megbolondult a Facebook, sorra tiltja le a felhasználókat first appeared on 24.hu.