:
Breaking News

Kecsap: Wuthering Heights, Eden, Jay and Silent Bob, The Conjuring, Send Help, Star Wars, Why Don’t You Love Me?, Edge of Tomorrow 2, Caught Stealing, Minions 3

Ha támogatnád az oldalt a Patreonon megteheted.

Az A24-es Why Don’t You Love Me?-ben Jennifer Lawrence szerepel majd. A Paul B. Rainey által készített képregény adaptációjában egy jövőbeli házaspár rájön, hogy akadozó kapcsolatukat a nem épp igazi valóság sem segíti, főleg, hogy több van belőle.

Hatalmas cikk Ti Westről (X-trilógia).

Reynolds és Jackman arról, hogy feltűnnének-e az új Avengers filmben: “I don’t know. Yeah, we’ll see. Yeah.”

Idén forog elvileg az új Jay and Silent Bob film, Smith már megírta és ilyen érdekes borítóba tette.

A torontói filmfesztiválon mutatják be először Ron Howard filmjét, aminek a szereplőgárdája: Sydney Sweeney, Ana de Armas és Vanessa Kirby. A címe pedig Eden, avagy Éden. Hááát. A főszereplők hajótörést szenvednek egy ismeretlen szigeten, ahol az 50-es években atomkísérletek voltak. Amúgy a korábbi címe Origin of Species volt.

A végső The Conjuring 2025 őszére lett betéve.

Elvileg Minions 3 majd 2027-ben, ha már dátumok, remélem felírjátok. Viccelek persze, de kecsapba elfér apróságnak egy ilyen 2027.

Emerald Fennell (Saltburn) most a Wuthering Heights adaptálásának ugrik neki. Itthon ugye Üvöltő szelek, és már elég sok változata van film formában, az egyik nem is olyan régi, szóval lássuk a “gazdagok valójában nem is rosszak” alkotó mit kezd vele.

Regina King is benne lesz Darren Aronofsky új filmjében, a Caught Stealingben Auistin Butler mellett. Bővebben. Elvileg Zoë Kravitz is jön.

Sam Raimi következő horrorja feltehetően a Send Help lesz, ami egy szigeten játszódó horror-thriller.

Jonathan Tropper lesz az írója annak a Star Wars filmnek amit Shawn Levy rendez. Ugye elvileg, ki tudja pontosan melyik SW projekt ér célba majd.

Doug Liman semmitmondó választ adott az Edge of Tomorrow 2 kérdésre: “No, we keep talking about it, we love that world.” Semmi remény.

David Harbour már végzett a Thunderbolts forgatásával. Ilyen csoda képet kaptunk a hírhez.

Elhunyt Shelley Duvall, aki gondolom a Shining által ismert leginkább.