:
Breaking News

A Longlegs Amerika legnézettebb filmje*

A Longlegs Amerika legnézettebb filmje*

*A Despicable Me 4 mögött.

Ötletes reklámszlogen, szóval átvettem nekik, mert amúgy is elég hypeban vagyok Nic Cage sorozatgyilkosos filmje iránt. A bevételi valóság persze más.

Várható volt, hogy a családi animációs Despicable Me 4 simán tartja magát az első helyen, hiszen nem jött igazi ellenfele. Csak 42%-os esés, 43,6 millió Amerikában. Már 436-nál jár összesítve, hiszen a világ nem unja a Minionokat pár évente. Nincs is ezzel baj?

Ellenben a hétvége meglepetése a Longlegs, ami magasan a Neon stúdió legjobb nyitása, konkrétan edig az Immaculate hozott nekik összesen 21,5 milliót összesítve, szóval ez a mostani 1 hétvégés 22,4 millió valami zseniális. A marketing csapatban mindenki bónuszt kaphat, csak sajnos elkezdték spoilerezni a dolgokat twitteren, hiszen “már megvolt a premier”, miközben mi itt közép-Európában szopunk, és nem csak a meleg miatt.

A Fly Me To The Moon 9,4 milliós nyitása a 100 millás budget és közepes kritikák mellett viszont rossz hír a komolyan vett romkomoknak. A Netflix jár a zsánerre a helyes úton, nem szabad sokat költeni ezekre. Vagy hát jót kell csinálni… Mondjuk ellenfele nem lesz a nagy vásznon, de hát innen felfelé nőni csoda lenne.