:
Breaking News

Kecsap: Apex, The Queens of the Dead, The Prince, Damned If You Do, 24, The Running Man, Heat 2, Power Ballad

Kecsap: Apex, The Queens of the Dead, The Prince, Damned If You Do, 24, The Running Man, Heat 2, Power Ballad

Betegség miatt kicsit lecsúsztam a hétről, nekem is kell a piros manna.

+ kösz minden eddigi támogatást.

A Toucht rendező Baltasar Kormákur jön a Netflixre az Apex-szel, és még Charlize Theron is csatlakozik hozzá. Egy sziklamászóról, akit valami elkezd üldözni a vadonban.

John Carney (Sing Street, Once) újabb filmje, a már leforgatott Power Ballad a Lionsgatenél kötött ki forgalmazásra Amerikában. Egy esküvői énekes (Paul Rudd) meg egy rocksztár (Nick Jonas) közé éket verő dalról szól.

A Disney-t elvileg feltörték a héten, legalábbis pár kommunikációs csatornájukat.

“Jake is back, baby.”, mondja a Disney, avagy a Freaky Friday 2-ben benne lesz Chad Michael Murray is az elsőből. Persze a főszereplők mellett.

Tina Romero folytatja apja munkáját, legalábbis a The Queens of the Dead egy Brooklyn-i drag klub és sima klub vendégeinek összefogását mutatja be a holtak ellen. Katy O’Brian és Margaret Cho tuti benne lesz.

The Prince szereplőgárda velük bővült: Simon Rex, Wayne Brady, Inanna Sarkis, George Newbern, Beverly D’Angelo, Paul Cassell, Courtnee Carter. Az addikcióról szól David Mamet forgatókönyvéből, és a főszereplő végül Scott Haze lett.

A 20th Century új 24 filmet tervez. Nyilván még semmi lényegest nem tudni, de az Imagine stúdió egyik alapítója ezt mondta róla “it’s ’24,’ a movie that we’re going to do in a very interesting way with Disney and Fox.”, így gondolom szerinte készíteni fogják.

A Damned If You Do-ban a The Fall of the House of Usherben is szereplő Kate Siegel (a pr-os testvér volt) tűnik majd fel, aki pár barátjával még fiatalon eladja a lelkét az Ördögnek, és a határidő közeledtével felnőttként mindent megtesznek, hogy elkerüljék a törlesztést. Hmm, ez a sztori miért is ismerős valamennyire? Mármint persze alap horrorkellék, még a Supernatural is szórakozott vele, de hogy pont az Usherből szednek hozzá színésznőt, amiben hasonló sztori volt.

Glen Powell megerősítette, hogy az Edgar Wright kezében levő The Running Man forgatását ősszel kezdi.

Michael Mann elvileg nyakig van a Heat 2 regény forgatókönyvvé formálásában, avagy “halad” a projekt.

Stephen Oyoung is benne lesz a Mission Impossible 8-ban, ami még mindig forog.

Elhunyt Cheng Pei-pei, nyugaton talán legismertebben a Crouching Tiger, Hidden Dragonban szerepelt.