:
Breaking News

Ez a tornádó minden letarol

Ez a tornádó minden letarol

Mivel a Twisters-t Amerika előtt láthattuk, így várnunk kellett az ottani késői (haha) premierre a fő számokig, de úgy tűnik a nyár talán meglepetés sikere, bár podcast társam Gore már év elején behívta, hogy kaszálni fog.

A Twisters átvette az (inflációval nem módosított) bevételes trónt a katasztrófafilm kategóriában, mivel a jelenleg becsült 80 milliós első hétvégéjével kiütötte az eddigi uralkodó The Day After Tomorrow-t első három napos eredményét (68,7). Világszinten 123 millánál jár. Sajnos amúgy gondolom ebből is a rossz lecke lesz meg odakinn, avagy még több régebbi IP folytatása jön, pedig tippre inkább csak a másfajta blockbustersége győzött. Vagy Glen Powell?

A Longlegs 48%-ot esett, 11,7 milliós a második hétvégéje, a Neon stúdió hatalmas sikere, akik lassan csak fel akarnának nőni az A24 mellé, alá, közelébe majd, és ez jó lenne, ha más is belenyúlna érdekes projektekbe és a stúdió brandjével fel tudná azokat húzni valamennyire. És ennyi. Kicsit semmilyen hét volt. Persze a Despicable Me és az Inside Out 2 tartja magát durván, de az már nem is hír.

Hirdetés

Cimkék

Keresés