:

SDCC és a Marvel: Brave New World, Thunderbolts, és The Fantastic Four – First Steps, Russo-k megerősítve az Avengers filmekre.

SDCC és a Marvel: Brave New World, Thunderbolts, és The Fantastic Four – First Steps, Russo-k megerősítve az Avengers filmekre.

Nyilván a legnagyobb Comic Cont nem hagyhatja ki a Marvel, főleg, hogy épp mélyponton vannak, ahogy Deadpool is mondta a filmjében. A DC meg kihagyja a bulit, az új univerzumból még nem sokat tudnának mutogatni.

Mielőtt belevágnánk, az egész buli végén felfedték, hogy tényleg a Russo tesók (Infinity War, Endgame, The Gray Man) rendezik majd az Avengers 5 (a neve Avengers: Doomsday lett) és Avengers: Secret Wars filmeket, ahogy a múlt héten hallhattuk a csiripelést. Úgy tűnik Feige bennük bízik, hogy visszarángatják pozitívba az MCU-t.

Sőt, kiderült, hogy az Avengers: Doomsdayben Robert Downey Jr. alakítja majd Doctor Doomot “New mask, same task”. 2026 május a tervezett premier. Ez a film logója.

Fel is fedték a Secret Wars hivatalos logóját is.

És akkor a többi ami előtte volt, és a fentiek fényében teljesen elhalványult.

Elvileg feltűnt egy Avengers vs X-Men account az instán. 3 film a fő téma.

Captain America: Brave New World

Feige azt mondta, hogy a Captain America: Brave New World visszatér a Winter Soldieres valósághűbb tétekhez. Giancarlo Esposito igazából Sidewinder a Brave New Worldben. A filmben Ford karaktere beszél végre az Eternalsban látott Celestialról (a hatalmas ellenfél akit… kövesítettek a csajok? Nem emlékszem már, de a születésével talán megsemmisült volna a Föld), elvileg az a lény hozza el az adamantiumot az MCU-ba. Ford alakul át a trailerben látott Red Hulkká, ezt teljesen felfedték a Marvel panelen most, mutatva is. Ford elvileg büszkén lett az MCU tagja, hiszen látta más színészek milyen jól érzik magukat benne…

Thunderbolts*

Florence Pugh azt mondja, hogy pont attól jó a csapat, mert diszfunkcionálisak, jó nézni őket. (we have the guardians of the galaxy at home) Sebastian Stan szerint Pugh fantasztikus a filmben. (mi mást mondana?) Stan azt mondja Bucky sokadik feltűnéséről “mintha 9 életem lenne, de hány maradt?” Az SDCC-n már volt előzetes, elvileg a Thunderbolts tagok egyesével kapják meg ugyanazt a küldetést, Yelena gyilkolni akar, és Ghostnak új ruhája van.

The Fantastic Four… címet kapott: The Fantastic Four – First Steps.

A Fantastic Four csapat benne lesz az Avengers filmekben majd. Az egész sivatagot felkutatták a kőért, aminek tökéletesen Thing-es a textúrája. Retro future sci-fi lesz a 60-as években játszódva. Mutattak forgatási teszteket, Pascalnak régies akcentusa lesz Reed Richardsként. Tartani akarják a 2025 júliusi dátumot a premierre. Michael Giacchino szerzi a zenét. Galactusról is mutattak concept artot, elvileg tényleg kozmikus lesz, nem fokozzák le. Igyekeznek az “egy család” hangulat elhozásával.

Bevallom ezért nem érte meg fennmaradni.