:

Kecsap: Bioshock, Wildwood, I Am Legend 2, Worst Roommate Ever, The Corsair Code, Altar, Peaky Blinders, The Long Walk, Die My Love, Pressure, Nobody 2, Kill

Kecsap: Bioshock, Wildwood, I Am Legend 2, Worst Roommate Ever, The Corsair Code, Altar, Peaky Blinders, The Long Walk, Die My Love, Pressure, Nobody 2, Kill

Roy Lee producer szerint a Bioshock még nincs elfelejtve, de mindenképp kisebb budgetje lesz, mint amivel az utóbbi években tervezték, és “személyesebb hangulata”.

Képen az új Laika animáció, a Wildwood, amit Travis Knight rendez.

Az “indiai John Wick” jelzővel emlegetett Kill a Lionsgate-nél remake-et ér. Egy előre eltervezett házasság véres szétszakításáról szól.

Steven Caple Jr. (Transformers: Rise of the Beasts, Creed II) rendezheti az I Am Legend 2-t. Will Smith ugye visszatér, és Michael B. Jordan jön mellé.

Paul Feig rendezi a Worst Roommate Ever dokusorozat (és New York Times cikk) adaptációját a Blumhousenak. Egy nő megtalálja a tökéletes lakótársat, de az élete veszélybe kerülése helyett egy ingyenélővel gyűlik meg a baja valójában.

Az A24 horrorja lesz az Altar, amiben January Jones és Kyle Maclachlan szerepel. A történetről csak annyit tudni, hogy egy fiatal fiúnak gyorsan felnőtté kell válnia Egor Abramenko rendezésében.

Rebecca Ferguson is benne lesz a Peaky Blinders filmben.

A King által írt The Long Walk adaptációját Francis Lawrence (The Hunger Games) rendezi, és Mark Hamill, Judy Greer, Cooper Hoffman, David Jonsson meg sok tévésorozatos szerepel majd benne. Egy olyan jövőbeli Amerikában játszódik, ahol emberek 1000 mérföldes, megállás nélküli sétára kényszerítenek, amit ha megszegnek akkor a halál fenyegeti őket.

A The Corsair Code az Applenek készülő sci-fi Chris Hemsworth szereplésével, és valami nagyszabású kalandot ígérnek, ha már a sztorit még nem fedik fel.

Jennifer Lawrence mellett Robert Pattinson lehet a Die, My Love-ban. Egy nő vidéken szembenéz a női lét összes ellentmondásával.

A Pressure egy II. világháborús film lesz, ami a D-Day előtti 3 napot mutatja be James Stagg meteorológuson át, akinek elég pontosan kellett jósolni a partraszálláshoz. Főszerepben Andrew Scott, de Brendan Fraser lesz Eisenhower benne.

Sharon Stone is benne lesz a Nobody 2-ben.

A Deadpool 3 sztárjai kajálnak a videóban.