:
Breaking News

A Deadpool 3 hahahahatalmas siker

A Deadpool 3 hahahahatalmas siker

Minden arra mutatott, hogy a nyár legnagyobb kaszája lesz (bár az Inside Out 2 is befarolt oda), de erre nem olyan sokan számítottak mégsem.

Nyilván inflációt figyelmen kívül hagyva, de a Deadpool & Wolverine lett a legtöbbel nyitó R besorolású film azzal, hogy hazájában megugrotta a 211 milliót. Ebben ha jól látom az elővetítéses 38 milla nincs is benne, mert már csütörtökön ment náluk is. Atyaég. Világszinten már 444,3. És ez csak az első hétvége után. Ez valami szörnyszülött lesz bevételileg, hiszen ha csak kettővel szorozzuk már 1 milliárd fölé megy.

Összehasonlításnak a Deadpool első része 132 millióval, a második 126 millióval nyitott, szóval nem is csak megfordult a trend, de hatalmasat ugrott is a film. Azt hiszem a Disneynél folyik a pezsgő, ellensúlyozzák, hogy valójában csökkent a pezsgő piac, mert senki nem ünnepel, szar a világ. Ja ez offtopik. Az viszont nem, hogy ezzel a bevétellel az MCU összesítve átlépte a 30 milliárdot.

Emellett szerencsére a Twisters egész jól tartotta magát. Bár az 57%-os esés nem a legjobb, de covid után sajnos eléggé elfogadott lett, és így is 35,3 milla sikerült neki a második amerikai hétvégéjén, méghozzá ugye a hatalmasat kaszáló, rengeteg nézőre lecsapó Deadpool 3 mellett.

Hirdetés

Cimkék

Keresés