:

Jamie Lee Curtis poénkodott, de a Marvel hópihét nem bírták

A hétvégi Comic Conon kérdezték a színésznőt arról, hogy “Épp milyen szakaszában van az MCU?” amire azt válaszolta, hogy “rosszban”. Aztán mindenki mosolygott, legalábbis a kérdezős videóban. (Érdekes, Mackenzie Davis ugyanott azt mondta, hogy “halott”, de arról még nem érkezett bocsánatkérés!!!44! (vagyis /s, mert a sok felkiáltójel félreérthető így 2024-ben))

Erre ma jött a hír, hogy Curtis bocsánatot kér:

My comments about Marvel were stupid and I will do better. I’ve reached out to Kevin Feige and will no longer play in that mud slinging sandbox of competition we call the internet nor will I engage in the toilet paper promotion or game play that is designed for clicks not content or conversation.

Kb.: butaság volt ezt mondani, és részt venni a clickbait hülyeségben.

Az egész annyira szomorú amúgy, és ezért kapott posztot, mert miért rág be akárhány fan azon, hogy láthatóan vicceskedve egy színésznő rosszat mer mondani az MCU-ról. Az a színésznő akin majd úgyis kárörvendhetnek, amikor épp bukik a Borderlandsszel nemsokára. Tényleg nem értem a leghatalmasabb, már 30 milliárdos bevételt átlépett franchise rajongói miért viselkednek úgy, mintha ők lennének az underdog bármiben, a poénkodás az MCU-n lefele ütés lenne, miközben ennek az ellenkezője igaz.

Hirdetés

Cimkék

Keresés