:

A Deadpool 3 tovább döntögeti a bevételi rekordokat, nem esett Csapdába

A Deadpool 3 tovább döntögeti a bevételi rekordokat, nem esett Csapdába

Egyelőre infláció nélkül számolva, de a The Passion of the Christ 20 éves rekordja esett el a héten, a Deadpool & Wolverine lett az amerikai piacon legtöbbet hozó R besorolású film. Nemzetközileg nézve még nincs meg.

Amúgy a Deadpool 3 csak 54%-ot esett a 2. hétvégéjén, méghozzá jó magas összegről, szóval a hazai bevétele 97 millió volt ezúttal. Világszinten pedig már 824 milliónál jár. Méltó temetés az MCU-nak! Ja hogy jönnek majd valami filmek a Russo tesóktól…

A héten újonc a Trap volt, M. Night Shyamalan új tripje 15.6 millióval kezdett odakinn, ami bár magasabb a Knock at the Cabin 14.1-jénél, de alacsonyabb az Old 16.9 milliójánál. Ennél lehet egy kicsit többet vártak, de a film csak 30-ba került elvileg, és ha a viralvideója ez, akkor azért nem lehetett a marketing budget annyira magas.

Zachary Levi pedig hatalmasat bukott a családi filmjével, a Harold and the Purple Crayonnal, hiszen csak 6 milliót húzott. Ez gyors PVOD premier lesz akkor, hogy a streaming visszahozzon kicsit, bár elvileg csak 40-be került, és látszólag a reklám sem szaladt el, szóval tippre 140 világszintnél már talán nullán lehetnek, amiből …checks notes… 9 már megvan.