:

A Wolfs nem jön moziba, az Apple átgondolja a

A Wolfs nem jön moziba, az Apple átgondolja a

Két konkrét hír jött a Wolfs kapcsán: csak 1 hétre megy majd limitáltan moziba Brad Pitt és George Clooney filmje, viszont emellett berendelték a folytatását is Jon Watts rendezésében, elvileg a maradó főszereplőkkel.

Ez számunkra azt jelenti, hogy hazai forgalmazás feltehetően nem lesz, viszont így a streaming premier is előrébb jött, hiszen a szeptember 20-szal kezdődő 1 hetes vetítés után rögtön jön streamingre 27-én, nem kell majd várni.

Vége “a mozi jó reklám a streamingnek is” gondolkodásnak?

Már amúgy is jöttek információk arról, hogy az Apple TV+ kicsit megfontoltabban fog költeni majd a tartalmaira, mert az első végtelen zsebes korszakukban mindenre “szórták”, nyilván idézőjelben, de elég sok drága projekt ment náluk. Viszont emellett egy másik dolgot is ajánlottak a filmkészítőknek és sztároknak, miszerint tényleg moziba küldik a filmeket. Nyilván reménykedtek, hogy közben lehajolnak olyan pénzekért is, amiért mások nem (lásd Netflix aki a Knives Out 2-nél mennyit hagyhatott ki…), de a nagy tesztjeik erre a terjesztésre, a Killers of the Flower Moon, a Napoleon, és a… mi a fene volt, várjatok, kiment a fejemből, ja igen az Argylle bukta lett (ki adott Matthew Vaughnnak 200 milliót??).

A mai döntések alapján úgy tűnik az említettek annyira nem érték meg, hogy még csak “reklámnak” sem tekinthető a mozis forgalmazásuk, tippre nem mentek túl jól az Apple TV+-on, miközben azért a Presumed Innocent sorozat például “áttörő” gyártás volt számukra pont mostanában. Ezzel oda akarok eljutni, hogy látszólag nem éri meg rákölteni a forgalmazási pénzt, és azt amibe a tényleges reklám kerülne, hogy egyáltalán tudjanak róla az emberek.

Nyilván ez csak egy elszaladó gondolat is lehet, hiszen egy felnőtt thrillernek tűnik a Wolfs, amik amúgy sem akkora sikerek a vásznon. És/vagy talán kellett valami friss tartalom szeptemberre. Majd a jövőben letisztul a kép.

(Az angol cím amúgy elvileg azzal játék, hogy mindkét szereplő magányos farkas, avagy 2 wolf, semmiképp sem falka, hogy wolves legyen.)

Hirdetés

Cimkék

Keresés