:

D23 maradék: Hoppers, Avatar, Thunderbolts*, Incredibles 3, Frozen III, Freakier Friday

D23 maradék: Hoppers, Avatar, Thunderbolts*, Incredibles 3, Frozen III, Freakier Friday

Nem volt kedvem már megint fennmaradni a Disney miatt, erre a múltkori bulinál több mindent jelentettek be a Disney expón – a lenti posztok, Snow White élőszereplős remake, Lilo & Stitch élőszereplős remake, Mufasa, Toy Story 5, Moana 2. Eredeti projektnek viszont… egyet?

A Frozen III át lett tolva 2026-ról 2027-re, és most már elvileg “2 part movie”, szóval aki valamennyire lezárt filmet akar, annak középső ujj. Nyilván aki kőkemény rajongó, annak meg két content jön a Frozen világából.

A Freaky Friday 2 át lett nevezve Freakier Friday-re. Ha kattintasz a képre akkor mozog a logó. Ezúttal Lohan karakterének lesz lánya, meg mostohalánya, és így lesz a testcsere a nagyival is.

Az eredeti projekt a Hoppers, ami egy Disney-Pixar animációs lesz 2026-ban ezzel a szereplőgárdával: Jon Hamm, Bobby Moynihan, Piper Curda. Egy fiatal lány az agyát áttranszformálja egy robothódéba és behatol az állatvilágba.

Az Avatar következő részének az alcíme Avatar: Fire and Ash, a lenti logó mellé 2025 december 19. van dátumnak.

Az Incredibles 3 is emlegetve volt ezzel a logóval. Brad Bird visszatér rendezni, de itt még nincs dátum, szóval 2027 gondolom.

A tovább mögötti képen pedig Yelena új kinézete, avagy Florence Pugh a Thunderbolts*-ban. Mellé van egy Harrison Fordos Hulk kép is.

First look at ThunderBolts #D23 #DisneyD23 #Disney pic.twitter.com/4YnMByc8dz

— Samuel Hills (@Samuel_Hills05) August 10, 2024

Red Hulk from #CaptainAmericaBraveNewWorld #D23 #D23Expo pic.twitter.com/kF17Fu7Nqk

— FDFS Chandra (@saichndra) August 10, 2024