:

Kecsap: Crawl 2, Zootopia 2, Gambit, Bambi: The Reckoning, They Will Kill You, Confess, Fletch 2, Blade, The Drama, J.J. Abrams, Killing Gawker, The Accountant 2, Fixed

Kecsap: Crawl 2, Zootopia 2, Gambit, Bambi: The Reckoning, They Will Kill You, Confess, Fletch 2, Blade, The Drama, J.J. Abrams, Killing Gawker, The Accountant 2, Fixed

A pletykák szerint hiába van új forgatókönyve az MCU-s Blade-filmnek, jelenleg eléggé limbó állapotban található a projekt.

Kristoffer Borgli (Dream Scenario) új filmje The Drama lesz, feltehetően az A24-nél Zendaya és Robert Pattinson szereplésével. Egy esküvő napja előtti dráma kibontakozásáról szól.

Vége a Bridget Jones: Mad About the Boy forgatásának, ezzel a képpel szólt a stúdió.

2025 áprilisra lett beírva az Accountant 2.

Bár a rendező Alexandre Aja visszatér a Crawl 2-re, de a szereplők nem. Viszont a történet ezúttal feltehetően New Yorkban fog játszódni.

A Warner/New Line passzolta a már készen levő Genndy Tartakovsky által készített animációs komédia, Fixed forgalmazását, így visszaszált a Sony-ra, akikről még nem tudni miképp dobják piacra.

David Lynch a dohányzása következményeként tüdőtágulattal kell éljen, de azt mondja még nem vonul vissza, viszont fizikailag nem sok forgatásra tud már menni.

Glen Powell mellett Jenna Ortega is benne lesz a WB-nél készülő titkos J.J. Abrams filmben.

Elvileg Gus Van Sant rendezi majd a Killing Gawker filmet, ami ugye Hulk Hogan hadjáratáról szól az oldal ellen. A pletykák szerint Ben Affleck lehet Hogan és Matt Damon pedig Thiel, de a Deadline szerint még csak korai tárgyalásban vannak velük.

A They Will Kill You a főszereplő Zazie Beetz mellé Patricia Arquette & Tom Felton duójával bővült, bár még nem biztos, hogy tényleg le is forog majd Kirill Sokolov rendezésében.

Mindenféle esetleges új Gambit-film hír mögé oda kell tenni, hogy Tatum valójában csak reméli lesz valami “I sure hope so. From your mouth to God’s ears. “Write it into existence, my friend. Please. […] It’s in Bob Iger and Kevin Feige’s hands. I pray to God.”

A véres Micimackós stúdiótól jön a Bambi: The Reckoning, amiben a gyászoló Bambi egy autóbalesetet túlélő anyát és fiát zaklatja. A rendező szerint Cujo & Jurassic Park keverék a célzott irány. Haha, ennyit a hasonlítgatásokról persze.

A Confess, Fletch folytatása hivatalosan is lefújva.

Felfedték a Zootopia 2 logóját is a D23-on, és kiderült, hogy Ke Huy Quan is szinkronhang is lesz benne.

First look at #Zootopia2 logo pic.twitter.com/ZOMDI7XfW5

— Drew Taylor (@DrewTailored) August 9, 2024