:

Blake Lively átgyalogolt a Borderlandsen

Blake Lively átgyalogolt a Borderlandsen

Az adaptáció, amire a fél világ várt, na meg a Borderlands is befutott a héten, hogy összecsapjanak, és persze mindketten a Deadpool 3 alatt maradjanak.

A hétvége legdurvább nyitánya az It Ends With Us adaptációja volt, hiszen Amerikában nagyjából 50 milliót szedett össze Blake Lively bántalmazós filmje. A világ ehhez 30-at tett hozzá, szóval már 80-nál jár a becsült adatok alapján, mindezt 25 milliós budgetből

Mindezek mellett a kritikák által 2000-ből ideteleportált szellemiségű játékadaptáció, a Borderlands bizony csak 8.8 millióra volt elég. Hatalmas bukta, hiszen elvileg 115-be került, szóval lehet ez volt Eli Roth utolsó nagypénzes rendezése. Érdekesség, hogy Craig Mazin írta eredetileg, aki épp a Last of Us és Chernobyl duóval elismert, de persze Roth belenyúlt a munkájába.

A Neon 3 milliós száma a Cuckoo-nál jónak számított volna, ha nem mostanában lettek volna ennél nagyobb sikereik. Hunter Schafer ezúttal nem robbantott bankot, a kritika sem húzza a filmet az egekbe, de azért jó thriller/horrornak tűnik még mindig. Majd valami streamingen itthon, ha már nem volt világpremier.

Mindezek mellett a Deadpool & Wolverine egy 54 milliót hozzátett a hazai bevételéhez így a forgalmazása 3. hetében, ezért összesítve 1.029 milliárdnál jár. Úgy tűnik egy hét és megdönti a Joker 1.078 milliárdját, és átveszi a legtöbbet kereső R besorolású film koronáját. Persze inflációs módosítások nélkül.