:

Kétszáz éves szállodaépületet alakított új hostellé az a&o az Egyesült Királyságban

Európa legnagyobb magántulajdonban lévő hostellánca, az a&o Hostels megnyitotta második szálláshelyét az Egyesült Királyságban, ezzel 39. szálláshelyét Európa-szerte. A már foglalható a&o Brighton Palace Pier a híres tengerparti üdülőhely szívében található, kilátással a Brighton Pierre.

Az a&o Brighton Palace Pier 50 szobával, összesen 186 ággyal, egy stílusos, viktoriánus stílusú lobby bárral és egy karakteres étteremmel várja a vendégeket, akik mostantól egy olyan régenskorszakból származó épületben szállhatnak meg, amely 1819-től szállodaként működött, és többek között Charles Dickens is vendégül látta. Az a&o Hostels híres arról, hogy fenntarthatósági törekvéseik részeként korábban lakott épületekben nyitnak szálláshelyeket. A vállalat célja, hogy 2025-re Európa első nettó nulla kibocsátású hostellánca legyen.

“Az ingatlan egy igazi gyöngyszem, és rendkívül izgatottak vagyunk az európai portfóliónk különleges újdonsága miatt” – mondta Oliver Winter, az a&o Hostels alapítója. 

“Az épület hihetetlen történelmet, nagyszerű építészetet, nagyon jó megközelíthetőséget és kiváló elhelyezkedést kínál, ahol rengeteg felfedezni való van” – tette hozzá.

Az a&o Brighton már nyitva áll a vendégek előtt, de a tervek szerint a téli hónapokban további 1,45 millió eurót fektetnek be az ingatlan szakaszos korszerűsítésébe. Ez a hostelnyitás a legújabb fejlesztések sorában, az a&o Rotterdam, az a&o Edinburgh City és az a&o Firenze Campo di Marte megnyitása után.

A növekedési stratégiáról szólva Oliver Winter hangsúlyozta: “Fenntartható növekedést szeretnénk olyan helyszínekkel és ingatlanokkal, amelyek hosszú távon működnek, és még évekig vonzó célpontok lesznek vendégeink számára. Nincsenek meghatározott kritériumaink az általunk megnyitott ingatlanok méretére vonatkozóan, sokkal inkább az olyan helyszínek megnyitásának lehetőségét tartjuk szem előtt, amelyeknek szívük és lelkük van”.

Kiváló tengerparti elhelyezkedés Londontól egy órára

Az Egyesült Királyság fővárosától vonattal egy órán belül elérhető Brighton élénk tengerparttal, kultúrával, művészettel és rendezvényekkel várja a látogatókat. A Lanes negyed népszerű egyedi üzletei, különféle pubok, kávézók és éttermek, múzeumok és galériák, műemlékek és történelmi helyszínek miatt.

További növekedési tervek Európa-szerte   

Az a&o Hostels mottója szerint “mindenki utazhat”, jó ár-érték arányú, biztonságos és megfizethető szállást kínálva Európa leghíresebb városközpontjaiban. A vállalat továbbra is erős ütemben növekszik, 2023-ban 6,1 millió vendégéjszakával és 2,7 millió vendéggel zárták az évet. Hosteleik vonzzák a családokat, valamint az egyedül utazókat, párokat, iskolai csoportokat és üzleti utazókat, akik modern, megfizethető és központi elhelyezkedésű szállást keresnek. 

Ingatlanjaik vonattal és tömegközlekedéssel könnyen megközelíthetőek, bárral, vendégkonyhával, munkaterületekkel és wifivel, valamint kiterjedt digitális szolgáltatásokkal rendelkeznek.

A vállalat ingatlanportfóliója jelenleg kilenc európai országban 39 hostelből áll, amelyekbe a világ minden tájáról érkeznek vendégek. A 2024 első hat hónapjában eltöltött közel hárommillió vendégéjszakával a féléves eredmények rekordot jelentettek a vállalat közel 25 éves történetében. A jövőbeni terjeszkedés további potenciális a&o helyszínei közé tartozik London, Manchester, Dublin, Párizs, Madrid, Barcelona és Lisszabon.

The post Kétszáz éves szállodaépületet alakított új hostellé az a&o az Egyesült Királyságban appeared first on BellaCafe.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés