:

Kecsap: Borderlands, Spielberg, Barbie, A Big Bold Beautiful Journey, Sentimental Value, Anthony Bourdain, Masters of the Universe, Paul Thomas Anderson, Soulm8te, Die My Love, They Will Kill You, Caught Stealing,

Kecsap: Borderlands, Spielberg, Barbie, A Big Bold Beautiful Journey, Sentimental Value, Anthony Bourdain, Masters of the Universe, Paul Thomas Anderson, Soulm8te, Die My Love, They Will Kill You, Caught Stealing,

A Borderlands akkora bukta, hogy már augusztus 30-án érkezik PVOD-ben online… A népnevelés folytatódik, ne menjünk semmire, hiszen akkor minden előbb jön majd!

Úgy tűnik a Barbie 2 nem haladhat, mivel a Mattel már az Illuminationnal (Gru filmek) tárgyal egy animált Barbie filmről, aminek elvileg Greta Gerwig és Margot Robbie nem túlzottan örül.

Képen a Sharp Corner, amiben Ben Foster és Cobie Smulders szerepel, előbbi egy családapa, aki megszállottja lesz a házuk előtti veszélyes közúti helyen karambolozók megmentésének.

A Big Bold Beautiful Journey ki lett tűzve 2025 májusra. A főszereplők Margot Robbie és Colin Farrell, és romantikus fantasy.

A filmbuzi támogatása?

Paul Thomas Anderson elvileg 140 milliót kapott a Leonardo DiCaprio-val készülő filmjére, aminek még nincs hivatalos címe (vagyis nem fedték fel, de a pletykák szerint The Battle of Baktan Cross). Ez azért durva, mert a rendező eddig a legtöbbet a There Will Be Blooddal kaszálta, ami 76 millió hozott, de a főszereplő miatt bízik most többen a stúdió.

Joachim Trier (The Worst Person in the World) következő filmje a Sentimental Value. A főszereplő ismét Renate Reinsve, de mellé már itt van Elle Fanning és Stellan Skarsgård is. Egy intim portré egy családról, és a művészet erejéről.

Még nem tudni pontosan melyik szakaszt feldolgozva, de a Star Thrower cég az A24-gyel közösen Anthony Bourdain életrajzi filmet tervez, amibe Dominic Sessa (The Holdovers) a kiszemeltjük főszereplőnek.

A M3GAN spinoff Soulm8te-ben David Rysdahl is benne lesz.

A Die, My Love főszereplője ugye Jennifer Lawrence, de LaKeith Stanfield is csatlakozott a szereplőgárdához.

A They Will Kill You pedig Zazie Beetz-szel lesz egy Ready or Not-The Raid keverék, mivel a főszereplő egy álláshirdetésre jelentkezve lesz valami toronyházban bejárnő, nem is tudva arról, hogy mennyi ember eltűnt ott.

A 50 First Dates befejezése eredetileg sokkal szomorúbb volt.

Darren Aronofsky Caught Stealing, mármint ez a következő filmje, amibe Matt Smith & Liev Schreiber is megjött. A főszereplő amúgy Austin Butler.

Camila Mendes lesz Teela az élőszereplős Masters of the Universe filmben. Jelenleg ugye ott tartunk, hogy Travis Knight (Bumblebee) rendezi, és 2026-ban akarják bemutatni. A főszereplő pedig Nicholas Galitzine ahogy korábban is írtam.

Bár Spielberg új filmjének még nincs címe, de már Colin Firth is várható bele. A főszereplő elvileg Emily Blunt. 2026-ban akarják bemutatni, szóval még van idejük a jelenlegi titkolózásra.

Elhunyt Alain Delon színész.

Elhunyt Gena Rowlands színésznő, leghíresebb szerepe talán A Woman Under the Influence.

Elhunyt John Aprea, aki a Godfarther II-ben is szerepelt.