:

Kecsap: Hulk Hogan, Joker 2, Iñárritu, Happy Gilmore 2, Jurassic World, The Crow, Millie Bobby Brown, Ruiner, Soulm8te, Freakier Friday

Kecsap: Hulk Hogan, Joker 2, Iñárritu, Happy Gilmore 2, Jurassic World, The Crow, Millie Bobby Brown, Ruiner, Soulm8te, Freakier Friday

Nyár vége, minden belassult, mindenki kivette a szabadságát, de azért volt pár apróság.

Todd Phillips azt mondja, hogy a Hulk Hogan életrajzi filméből nem lesz semmi, pedig még 2019-ben beszállt Chris Hemsworth főszereplőnek.

Ha már Todd Phillips, szerinte túlzás musicalnek hívni a Joker 2-t, szóval megkapta a PR-ostól, hogy ideje ilyesmit emlegetni. Vagyis pontosabban ez hangzott el: “Most of the music in the movie is really just dialogue. It’s just Arthur not having the words to say what he wants to say, so he sings them instead.” Röviden: csak énekben lesz elmondva, amire Arthurnak nincsenek szavai. Hmmm, ez mintha musicalesen hangzana, Todd.

Alejandro G. Iñárritu (The Revenant) ugye Tom Cruise-zal csinál filmet, és jött még bele: John Goodman, Jesse Plemons, Sandra Hüller, Michael Stuhlbarg, Sophie Wilde. Egy nagyon gazdag emberről szól, aki igyekszik bebizonyítani, hogy az emberiség megmentője. Cím még nincs.

Travis Kelce & Benny Safdie is benne lesz a Happy Gilmore 2-ben.

Az új Jurassic Worldben szereplő Jonathan Bailey azt mondja, hogy már forog a film. Meg szerinte visszahozza az első Jurassic Park szellemét. A főszereplő amúgy Scarlett Johansson, ha kiment a fejetekből.

Molly Hassell producer meglepődött, hogy Alex Proyas (a 94-es Crow rendezője) leszólta az új The Crow feldolgozást, amihez Hassellnek köze volt. “It should make people proud. I’m surprised it hasn’t made the original filmmakers more proud, because it’s a step in a different direction, but it’s a necessary step to deal with the age-old themes of love and loss.”

A Ruiner cyberpunk játék feldolgozást kap. 2901-ben egy bedrótozott pszichopata a rendszer ellen harcolt, és közben igyekszik előkeríteni az elrabolt testvérét.

Millie Bobby Brown producere lesz a saját regénye, a Nineteen Steps adaptálásának, és feltehetően főszerepel is majd benne a Netflixnél. A forgatókönyvet Anthony McCarten írja.ű

A Soulm8te csapat bővült Claudia Doumittal.

Jamie Lee Curtis képekkel köszönt el a Freaky Friday 2 forgatásától. Vagyis elnézést, már átnevezték Freakier Fridayre.

Videónak nem tudom, az új Silent Hill 2 játék story trailere?