:

Wolverine visszavág a pénztáraknál, Zoë Kravitz csak pislog

Wolverine visszavág a pénztáraknál, Zoë Kravitz csak pislog

Míg a múlt héten az Alien: Romulus letaszította az új Deadpool filmet, az nem hagyta magát. Úgy tűnik az Alienről nem erős a szóbeszéd.

Szóval a mostani hétvégét a Deadpool & Wolverine nyerte 18.3 millióval. Mindezt az 5. hetében hozta össze, szóval továbbra is brutálisan tartja magát Ryan Reynolds és Hugh Jackman kettőse. Az emberek ki voltak éhezve egy jó kis szórakoztató képregényfilmre. Ahogy Reynolds felesége is kaszál, a (check notes) párkapcsolat bántalmazós feelgood filmjével: az It Ends With Us még mindig 11,8 milliót szedett össze, 242-nél tartva világszinten.

Az Alien: Romulus 61%-ot esett, ami azért még manapság is kemény szám, csak 16.2 milliót szedett össze a második hetén. Világszinten már 225-nél jár, szóval siker, ne értsetek félre, de ha stúdió exec. lennék akkor bizony elgondolkoznék azon a folytatáson, mármint azon, hogy ne rendeljem be.

Screenshot

Hogy mi volt az újdonság? A Blink Twice, ami elvileg 20 millióból készült és az Amazonnak jól jön majd streamingen is, de azért lehet nem 7.3 milliós kezdésre várhattak a Get Out ihletésű darabbal.

Valami mintha még lemaradt volna, gondolkozom, ja igen, a The Crow remake, ami 4.6 millióval a földbe állt. “Csak” 50-be került, szóval hatalmas bukta.

Hirdetés

Cimkék

Keresés