:

Kecsap: Nosferatu, I Want Your Sex, Nicolas Winding Refn, Predator, Downey 95 millája, Running Man, Get Away, Tuner, Peaky Blinders, Marty Supreme, Back in Action, It Starts With Us, Caught Stealing, La Bamba, Superman

Kecsap: Nosferatu, I Want Your Sex, Nicolas Winding Refn, Predator, Downey 95 millája, Running Man, Get Away, Tuner, Peaky Blinders, Marty Supreme, Back in Action, It Starts With Us, Caught Stealing, La Bamba, Superman

Lehet 1-2 lehetett volna saját poszt is, de azért semmiről ne maradjunk le, itt a piros ételízesítő.

Nicolas Winding Refn (Driver, sok kevésbé populáris) jövőre visszatér a mozi világába egy Tokyo-ban játszódó projekt forgatásával. Legutóbb 8 éve láttunk tőle filmet a Neon Demonnal. Korábban halottnak nyilvánította a cinemát a rendező, így most ez a lázadása a jelenkor technológiai és társadalmi változásai ellen. Avagy fuck TikTok gen?

Hatalmas interjú Winona Ryderrel, amiben iszonyat sok mindenről szó van.

Lily-Rose Depp a decemberi premier Nosferatuban. Bár a hazai keresztény családokat ha jól tudom nem lepik majd meg vele, inkább kivárják mire legalább warezban elérhető.

Már forog a következő Predator film is Dan Trachtenberg rendezésében. A címe Badlands, is pár kép is van a forgatási helyszínről. A középpontjában egy testvérpár lesz, az egyik fiatalos nerd a másik kemény katona múltú.

Kiderült, hogy Downey 95 millióért tért vissza az MCU-ba. Elvileg ez csak a Doomsdayért járó bére.

Novemberben forog majd a Running Man újraadaptálása a Paramountnál. Ismétlésnek: a rendező Edgar Wright, a főszereplő Glen powell.

Nick Frost írta és a Get Away horrorkomédiát, amiben egy távoli szigetre megy nyaralni valami család, de valami sorozatgyilkosba botlanak, olyanba akivel szemben a helyiek baromira nem segítenek. Itt a kép is belőle.

Charli XCX is benne lesz az I Want Your Sexben. A főszereplői Olivia Wilde és Cooper Hoffman. Előbbi egy művész lesz, aki szexuális múzsájának választja a fiatal férfit, és bevezeti valami őrjítő világba. A rendező Gregg Araki (Doom Generation, vagy legutóbb Now Apocalypse sorozat)

A Tunerben Leo Woodall (One Day) és Dustin Hoffman szerepel. Az előbbi egy zongorahangolót alakít, aki felfedezi, hogy a képessége széfek feltörésénél is jól jön. Mindez Daniel Roher (Navalny) rendezésében.

A Peaky Blinders filmben Barry Keoghan is feltűnik majd. Cillian Murphy visszatér, ahogy már említettem.

A Chalamettel készülő Marty Supremeben Gwyneth Paltrow is benne lesz. A címkén minden ott van Josh Safdie ping pong filmjéről.

A Back in Action végül csak 2 hónappal később, jövő januárban jön a Netflixre Cameron Diazzal és Jamie Foxxszal. Visszavonult ügynökök fedősztorija lelepleződik így kénytelenek újra bevetődni (elnézést… félig).

A The Magic Faraway Tree bővült Rebecca Fergusonnal, aki Dame Snappet alakítja majd a gyerekregény adaptációjában így. A főszereplő Andrew Garfield.

Jimmy Olsen szerepében Skyler Gisondo, akit Gunn meg is mutatott egy képen, mellé pár képregényrészletet téve. Természetesen az új Superman filmről van szó.

A rendező-férfi főszereplő és Blake Lively ellentéte miatt veszélyben a baromi sikeres It Starts With Us folytatása.

Bad Bunny most elvileg a Darren Aronofsky-féle Caught Stealing stábjába csatlakozott.

A Sony La Bamba remake-et tervez. Az eredeti Ritchie Valens életét mutatja be, bár így gondolom a remake is ezt teszi majd.

Coppola még két projektet emlegetett, amiből az egyiket a Megalopolis bevételéből finanszírozná. Háát sok sikert, majd ha komolyabban halad velük akkor visszanézünk.

Videónak a világ legjobb interjúja?

Maybe the greatest interview in late night TV history, Dick Cavett interviewing John Cassavetes, Peter Falk, and Ben Gazzara for 45 minutes, but all three of them are so blackout drunk they literally couldn’t air the episode pic.twitter.com/VRs32LfVHP

— Claire Penis (@ZeroSuitCamus) August 11, 2024