:

A Deadpool 3 továbbra is pénzt keres

A Deadpool 3 továbbra is pénzt keres

A fentivel foglalható össze az elmúlt hétvégi boxoffice állás, de amúgy odakinn is punnyadt napok voltak ezek, a mozik összbevétele is siralmasan kevés. Na de majd a Beetlejuice Beetlejuice, ami a jelenlegi állás szerint 100 milla fölött nyit. WTF?

Újdonság a Reagan volt, a volt amerikai elnök életrajzi filmje 7.4 milliót hozott össze. Nem erős, de mivel 25-be került és reklámkampány kicsinek tűnt, így gondolom ingyen pénz és majd a streaming deallel már sima profit, aminél többet lehet nem is vártak, hiszen Dennis Quaid nem az a hatalmas húzónév.

A többiek? Hát a Deadpool 3 megint alig esett, még a 6. hetében is 15.2 milliót kaszálva. Ami érdekesebb talán, hogy a Twisters nőtt! Nyilván 6 millióról felmenni 7.2-re nem akkora szó, de közben mégis, az emberek éheztek a másik blockbusterre. És ugye ez már kinn van PVOD-ben is azt hiszem.

Ezen kívül a Blink Twice nyilván nem túl magasról, de csak 36%-ot esett, mint felnőtt pop-thrillerként van egy apró piaci rése itt, bár így sem lesz akkora siker. Azért 20-ba került, 22-nél jár világszinten, és ugye Amazon-MGM, szóval nekik szintén mint streaming “reklám” leírható valamennyire, avagy… nagyjából hozhatta amit vártak. Így kintről nézve nyilván. Míg nagyobb siker is lehetett a cél egy társadalmilag “fontos” filmmel, de nem fognak sírni sem miatta végül.

Hirdetés

Cimkék

Keresés