:

Több, mint duplájára nő a Prime Videó díja

Több, mint duplájára nő a Prime Videó díja

Az Amazon hazánkban is megemeli a Prime Video névre hallgató streaming-szolgáltatásának díját, ahol többek között olyan sorozatok elérhetők, mint a A fiúk (The Boys), a Fallout vagy éppen az animációs Legyőzhetetlen (Invincible).

Az előfizetés egy hónapra ezidáig a hazánkban elérhető legalacsonyabb ilyen jellegű díj volt, mindössze 899 forint, ez emelkedik hamarosan 1900 forintra. A szolgáltatás tájékoztatása szerint a meglévő előfizetőknek a szeptemberit követő első előfizetési időszakától kezdődően lesz érvényes az új díjszabás.

A felhasználóknak kiküldött értesítő levél kitér arra is, hogy az ár azért emelkedik, hogy az Amazon a jövőben is minél többet tudjon befektetni abba, hogy a Prime Video még értékesebbé váljon az előfizetők számára.

Az áremelkedés bár váratlannak mondható, de semmiképp nem meglepő, hiszen a közelmúltban rengeteg szolgáltatás jelentett be emelést, vagy emelt a havidíjakon. Augusztus végén derült ki, hogy jelentősen megnő a Netflix ára, szintén a nyár végén érkezett a hír, hogy brutálisan megdrágul a YouTube Premium, korábban árat emelt a SkyShowTime is, és majdnem biztos, hogy hamarosan a Disney+-ért is többet kell majd fizetni, mint jelenleg.

Kapcsolódó Nyakunkon a Disney+ jelszómegosztás vége A Disney vezetője jelezte, ősszel keményen lecsapnak a jelszómegosztókra.

The post Több, mint duplájára nő a Prime Videó díja first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés