:
Breaking News

Megjött a Samsung nagy frissítése, ezekre a telefonokra tölthető

Megjött a Samsung nagy frissítése, ezekre a telefonokra tölthető

A One UI 6.1.1 szoftverfrissítés eddig csak a nyár közepén debütált Galaxy Z Fold6 és Z Flip6 okostelefonokon volt elérhető, de szeptember 9-én Európában is elindult a kezelőfelület legújabb verziójának kiterjesztése az említetteknél régebbi készülékekre, és az elkövetkezendő napokban a

Galaxy S24, Galaxy S23, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5 mobilok,

illetve a Galaxy Tab S9 szériás táblagépek is megkapják az újdonságot, ami már tartalmazza a legújabb Galaxy AI funkciókat.

Ezek egyik a Tolmács hallgatási módja – ami a beszélgetőpartner szavait képes lefordítani –, továbbá az idegen nyelvű előadásoknál hasznosítható az egyirányú fordítás.

A Chatsegéddel a felhasználók könnyedén válaszolhatnak e-mailekre vagy írhatnak közösségi média posztokat, és néhány kulcsszó megadásával akár egy teljes üzenet létrehozható a kiválasztott hangnemben és a személyes stílust követve. Emellett a korábban csak a Galaxy Z Flip6-on elérhető Javasolt válaszok mostantól a Galaxy S24 készülékeken is hozzáférhetők lesznek – amelyek a Galaxy Watch7 vagy Galaxy Watch Ultra készülékhez csatlakoztatva gyors válaszlehetőségeket kínálnak a csuklónkon.

A Jegyzetsegéddel a megbeszélésekből képes összefoglalót generáláni, ráadásul a vadonatúj átirat funkcióval hangfelvételek alapján gyorsan állítható össze jegyzet. A további kényelem érdekében a PDF Átfedéses fordítás segítségével könnyedén lefordíthatók a PDF-fájlok szövege, vagy akár a képeken és grafikonokon található szöveg is. A Vázlatból műalkotás (Sketch to image) segítségével egyszerű vázlatok alapján olyan képek generálhatók, amik tökéletesen kiegészítik az eredeti képet.

A Galaxy AI lehetővé teszi, hogy a felhasználók különböző tartalmakat hozzanak létre: egyszerűen készíthetők portrék különböző stílusokban, például 3D-s rajzfilmet vagy vízfestéket idézve a Portréstúdió (Portrait Studio) segítségével. Emellett az Azonnali lassú felvételekkel (Instant Slow-mo) felhasználók zökkenőmentesen lelassíthatnak egy videót, miközben a funkció a képminőséget tisztán megőrzi, majd gyorsan, néhány egyszerű lépésben elmentjük és megosztjuk a felvételt.

Kapcsolódó Mutatjuk mit nyújtjanak a Samsung új csúcsmobiljai, a Galaxy Z Fold6 és Flip6 Idén is csak visszafogott ráncfelvarrást kaptak a Samsung csodamobiljai.

The post Megjött a Samsung nagy frissítése, ezekre a telefonokra tölthető first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés