:

Megvan, mikor rajtol az Android 15

Megvan, mikor rajtol az Android 15

Szeptember 16. óta tölthető az iOS 18 a kompatibilis iPhone okostelefonokra (itt a teljes lista), és hamarosan elrajtol a konkurens mobil operációs rendszer, az Android legújabb, 15-ös verziója is, konkrétan október 15-től kezdve lesz letölthető a frissítés – legalábbis az Android Headlines portálhoz eljutott információk szerint.

Azzal persze érdemes tisztában lenni, hogy az említett napon még csak a Google-féle Pixel okostelefonokra lesz elérhető az új szoftver, méghozzá az alábbi modellekre:

Pixel 6 Pixel 6 Pro Pixel 6a Pixel 7 Pixel 7 Pro Pixel 7a Pixel Fold Pixel 8 Pixel 8 Pro Pixel 8a Pixel 9 Pixel 9 Pro Pixel 9 Pro XL Pixel 9 Pro Fold

Az új operációs rendszer természetesen elérhető lesz más gyártók (Samsung, Xiaomi, Honor stb.) androidos készülékekre is, hivatalos információ ugyanakkor még nem látott napvilágot egyetlen cégtől sem. Fontos továbbá, hogy a Pixelekre vonatkozó információ is szivárgás, a Google egyelőre nem erősítette meg az október 15-re várt rajtot.

Kapcsolódó Végre hazánkba is jönnek a Pixel 9 és Pixel 8a okostelefonok, és a Google viselhető eszközei A Pixel Watch 3 okosóra és a Pixel Buds Pro 2 fülhallgató is kapható lesz itthon.

The post Megvan, mikor rajtol az Android 15 first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés