:
Breaking News

Egy vad robot pénze és a csóró Megalopolis

Egy vad robot pénze és a csóró Megalopolis

Mit kezd vele? Semmit! Ellenben a stúdió ha nem is örülhet, de reménykedhet a Wild Robot kezdése kapcsán.

A kritikák jól fogadták a Dreamworks új animációsát, a Wild Robotot, a pénztáraknál pedig becsülve 35 millióval nyitott. Mivel az előző munkájuk, a Last Wish karácsony körül nyitott, így nem hasonlítható össze a bevétel, de ha nem lesz ellenfele a robotnak, akkor a jó visszhangja miatt erős lábakkal bírhat odakinn. Világszinten 53-nál jár. Ebben segíti, hogy a Transformers One brutálisat, 62%-ot esett a 2. hétvégéjére, csak 9.3 milliót szedett össze Amerikában, szóval nem tűnik ellenfélnek a családi szórakozásban.

Sajnos a másik újonc, a Coppola által rendezett Megalopolis 4 milliót volt képes összehozni az első hétvégén, szóval még ha később meg nem értett klasszikus státusba is lép esetleg, a megosztó kritikák már adottak ehhez, anyagilag esélytelen bármi. A kárörvendők örülhetnek, hogy ismét bukott egy auteur film, szóval több remake és folytatás jöhet majd az ilyen próbák helyére, hiszen milyen jó is lesz egy Ghostbusters sokadik reboot majd!

Nyilván hír még, hogy a Beetlejuice Beetlejuice erősen tartja magát, 16 milliója lett a 4. hétvégén, Tim Burton a tényleges nyugdíjig bebetonozta magát ezzel és persze a Wednesday wednebillion megtekintett órájával, avagy a két hatalmas sikerével mostanában.