:

Ezek a Xiaomi telefonok kaphatják meg már idén az Android 15-öt

Ezek a Xiaomi telefonok kaphatják meg már idén az Android 15-öt

Ha minden igaz, már csak napok választanak el minket attól, hogy hivatalosan is elérhetővé váljon az Android 15 mobil operációs rendszer, ami először a szoftver fejlesztő Google saját hardvereire, a Pixel okostelefonokra lesz letölthető.

Azt már tudjuk, hogy a Samsung készülékei 2024-ben még nem kapják meg a gyártó One UI 7.0 kezelőfelületével megbolondított Android 15-öt, ugyanakkor a Xiaomi háza tájáról kiszivárgott egy olyan lista, amin azon készülékek láthatók, amin már tesztelik a megújult Hyper OS 2.0 kezelőfelületet, a rendszert, amit már az Android 15-re fejlesztett a kínai cég. Ez egyben azt is jelentheti, hogy a gyártó már csak arra vár, hogy a Google véglegesítse az operációs rendszer legújabb verzióját.

A lista alapján pedig esélyes, hogy az alábbi eszközök kapják meg idén az új rendszert:

Xiaomi 14, Xiaomi 14 Pro, Xiaomi 14 Ultra, Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi MIX Fold 4, Xiaomi MIX Flip, Xiaomi Pad 6S Pro, Xiaomi Civi 2, Redmi K70, Redmi K70 Pro, Redmi K70 Ultra, Redmi K60 Ultra, Redmi K70E, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13R. Kapcsolódó A Samsung mobilokon nem lesz idén Android 15 Az első telefonok januárban kapják meg az új szoftvert.

The post Ezek a Xiaomi telefonok kaphatják meg már idén az Android 15-öt first appeared on 24.hu.