:

Kecsap: Anaconda, The Creature From the Black Lagoon, Crime 101, Voltron, Magazine Dreams, Saw XI, Harley Quinn, Princess Diaries 3, RIP, Counting Miracles

Kecsap: Anaconda, The Creature From the Black Lagoon, Crime 101, Voltron, Magazine Dreams, Saw XI, Harley Quinn, Princess Diaries 3, RIP, Counting Miracles

Halle Berry megjött Chris Hemsworth mellé a Crime 101-be. Gyémántrablás lesz a középpontjában, aminél a rendőrség egy kartellt gyanúsít, de egy nyomozó mást gondol elkövetőnek.

Tudom nem írtam meg a Will Smith fingós sztorit, de a telex olyan jól összefoglalta. Gondolom befingott a biztonság miatt teljesen lezárt kocsiba, ki kellett üríteni pár percre, szóval el is mentek utána ebédelni vagy valami, nem 3 óráig volt büdös valszeg. Az azért durva lenne.

Hivatalosan is lesz Dynamic Duo, Warner animációs, amiben keverik a CGI-t és a stop-motiont, és némi élőszereplést. Két Robin lesz benne: Dick Grayson és Jason Todd. Ez a logó jött.

Adele Lim (Joy Ride) rendezi a Princess Diaries 3-at Anne Hathawayjel. Reméljük hozza a bevált és bevállalását, ha még emlékeztek miről hírhedt a Joy Ride.

Az élőszereplős Voltron filmben Daniel Quinn-Toye lesz a főszereplő. A rendező amúgy a zseni Rawson Marshall Thurber, aki ezeket hozta az elmúlt években: Central Intelligence, Skyscraper, Red Notice.

Az új Anaconda film gárdája bővült Daniela Melchiorral.

Nicholas Sparks adaptáció lesz a Counting Miracles, amiben Alan Ritchson (Reacher) lesz a főszereplő, aki visszatér szülővárosába, hogy az apjával rendbe hozza a kapcsolatát, és ott találkozik egy a két gyerekét magában nevelő dokinővel.

A Mickey 17 hivatalosan is R besorolást kapott. Őrült trailer volt nemrég.

Teyana Taylor és Sasha Calle is benne lesz a RIP-ben, amit Joe Carnahan rendez a Netflixnek, és a főszereplők Matt Damon és Ben Affleck. Miami zsaruk házkutatás közben találnak egy valag pénzt.

Todd Phillips lelőtte az esetleges Harley Quinn spinoffot Lady Gagával.

A Jonathan Majorsszal készült testépítős Magazine Dreams talált egy forgalmazót. A film már ugye kész volt, a Searchlight le is csapott rá a Sundance-n, de aztán Majors ellen eljárás indult, szóval végül a Briarcliff Entertainment vállalja a 2025-ben a forgalmazását.

Tobin Bell azt mondja, hogy Kramer még visszatér a Saw XI-ben.

Fran Drescher lesz Chalamet karakterének az anyja a Marty Supremeben.

Megvan a The Creature From the Black Lagoon remake írója Sean Tretta személyében, akinek a legismertebb munkája a 12 Monkeys film… sorozat változata. A rendezésre esélyes James Wan.

Elhunyt John Ashton, többségünknek Beverly Hills Cop, na meg a Midnight Run.

Elhunyt Kris Kristofferson, aki Star is Born, Heaven’s Gate, de millenialoknak talán Blade?

Elhunyt John Amos, legismertebb talán a Coming to America és Die Hard 2 filmekből.

Matt Smith és Austin Butler nem semmi kinézete a Caught Stealingben, amit Darren Aronofsky rendez.

Austin Butler and Matt Smith seen on the set of Darren Aronofsky's "Caught Stealing" today in New York City.

Learn more about the upcoming baseball crime drama: https://t.co/iC5R6vI7LU pic.twitter.com/cQJV9v2LZv

— IndieWire (@IndieWire) October 2, 2024