:

Párok Éjszakája – Közösen ünnepelték az összetartozást

Párok Éjszakája – Közösen ünnepelték az összetartozást

Már hagyományként szervezi meg évről évre a Férfiak Klubja a Párok Éjszakáját, ez a különleges rendezvény lehetőséget kínál a pároknak, hogy kifejezzék egymás iránti elköteleződésüket. Az esemény központi üzenete, hogy rávilágítson arra, a kölcsönös tisztelet és megértés a boldog együttélés alapköve. További célja a Férfi és Nő közötti örök szövetség meghatározó szerepének hangsúlyozása, amely napjaink társadalmában kiemelt jelentőséggel rendelkezik.

Az idei esemény is minden korosztály számára nyitott volt, így fiatalok és idősebbek egyaránt élvezhették a barátaikkal közös ünneplést. A párok és házastársak kedvenc dalaikra táncolva ünnepelhették kapcsolatukat. Az est házigazdája DJ Dominique volt, aki már hagyományosan ebben az évben is gondoskodott a fantasztikus hangulatról. A klasszikus slágerek biztosították a házibuli élményt, a rendezvény nemcsak a párkapcsolatok megerősítéséről szólt, hanem a barátságok ápolásáról is, mindenki átélhette a múlt nosztalgikus pillanatait. Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója kiemelte, miért tartják fontosnak a Férfi-Nő Szövetség külön napját:

– A Párok Éjszakája fő üzenete, hogy legalább évente egyszer álljunk meg, és ünnepeljük meg párkapcsolati döntésünket, megerősítve az egymás iránti elköteleződést. A mai világban, amikor a férfi és nő közötti kapcsolatok feszültebbek mint valaha, ez a kiélezett helyzet pedig gyakran negatívan befolyásolja a párkapcsolatokat és a családokat is. Ezért fontos, hogy közösen dolgozzunk otthonaink stabilitásán, gyermekeink jövőjén és saját boldogságunkon. Ez az este egy közös ünneplésről szól, amely a társadalom számára is üzenet: a tartós párkapcsolatok biztosítják a jövő nemzedékeinek születését.

További információk:

A Férfiak Klubja 2013-ban alapított nonprofit közhasznú szervezet küldetése, hogy a férfiakat családi és társadalmi felelősségvállalásra, a nőkkel való összefogás megújítására és az erkölcsi alapok helyreállítására motiválva megerősítse a családokat, a férfi és nő szövetséget, a generációk közötti szövetséget, és így érjen el társadalmi változásokat. A jövő társadalmát, értékrendjét építő férfiak mellett a szervezet munkáját a Férfiak Klubja Női Támogatói Körének több tízezer hölgytagja is segíti.

A Férfiak Klubja mára társadalmi méretben mutatja fel ezt a jövőépítő értékrendet: Facebook követőinek száma meghaladta a 220.000-et. Tartalmait havonta több mint 1 millió emberhez juttatja el.

Programjain keresztül – a kutatásoktól, a társadalmi projekteken át, az egyéni fejlődést támogató programokig – a legszélesebb skálán, a lehető legtöbb érdekelt felet megszólítva tevékenykedik céljai eléréséért. A szervezet munkáját folyamatos médiaérdeklődés övezi a legnagyobb TV, rádió, nyomtatott és online médiumok részéről

The post Párok Éjszakája – Közösen ünnepelték az összetartozást appeared first on BellaCafe.hu.