:

Dupla rekord dőlt meg a Mastery Kutyajó Tettek Napján

Fergeteges születésnap, jótékonykodás, mozgás, buli volt a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont 2. születésnap és Mastery Kutyajó tettek napján, ahol nem csak a jókedv és a mozgás, hanem a segítségnyújtás is főszerepet kapott. A résztvevők két rekordot is megdöntöttek, amivel a menhelyi kutyákat segítették.

Czanik Balázs 2021-ben rendezte meg először a jótékonysági eseményt, és rögtön fel is állította a magyar rekordot az egy nap alatt összegyűjtött kutyatápok mennyiségéből, valamint a kutyatáppal tornázók számából. Minden évben túlszárnyalják az előző évi rendezvényt. A kezdeti 8 tonnás adomány után tavaly 10 tonna tápot gyűjtöttek, idén ezt is megdöntötték: több mint 11 tápot kaptak az állatmenhelyek.

“Azért indítottam el évekkel ezelőtt a rendezvénysorozatomat, mert állatmenhelyek nagyon sok nehézséggel küzdenek és szerettünk volna segíteni nekik úgy, hogy egy nagyszabású programba ágyazzuk a jótékonykodást. A Riz Levente Sport-és Rendezvényközponttal – ahol minden héten kétszer közösségi tornát tartok -, összefogtunk, és a létesítmény 2. születésnapi eseményét ötvöztük a Mastery Kutyajó tettek napjával. Óriási gyűjtést, mozgásfesztivál és kutyás esemény lett belőle, amit fergeteges koncert és utcabál zárt” – mondja Czanik Balázs, az esemény szervezője.

Voltak kutyás és sportos bemutatók, mozgásprogramok, kutya szépségverseny, valamint futóverseny, tollaslabda, ugrálóvár, arcfestés, kerékpáros ügyességi pálya, végül pedig utcabál várta az érdeklődőket. A belépő egy csomag kutyatáp volt.

“Nagyon boldog vagyok, idén is sikerült megdönteni a rekordokat. A résztvevőknek és a szponzoroknak köszönhetően 11,2 tonna adomány gyűlt össze és 150 ember tornázott együtt kutyatáppal a kezében. Nincs megállás, jövőre is megszervezzük a rendezvényt, ahol ugyanaz a cél, mint idén is: még több adományt gyűjteni és még több embert megtornáztatni” – teszi hozzá Czanik Balázs.

The post Dupla rekord dőlt meg a Mastery Kutyajó Tettek Napján appeared first on BellaCafe.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés