:
Breaking News

Íme egy laptop, mely könnyedén átlendít a sűrű hétköznapokon

Íme egy laptop, mely könnyedén átlendít a sűrű hétköznapokon

Megjelenésével azonnal felhívja magára a figyelmet. A mindössze 1 cm vékony kialakítás és a könnyű, 1,3kg-os súly azt jelenti, hogy szinte bárhová könnyedén magaddal viheted. Az egyedi ASUS gyártási technológiát alkalmazó Ceraluminum fedlapot körülvevő, elegáns fémház nemcsak prémiummegjelenést biztosít, hanem a tartósságra is nagy hangsúlyt fektet, hiszen megfelel a katonai MIL-STD 810H szabványoknak. Ez a strapabíróság megkönnyíti a mindennapi használatot, akár egy hosszabb utazásra indulsz, akár csak a kávézóban dolgozol​.

Asus

A Zenbook S 14 szíve a legújabb Intel® Core Ultra 7 processzor (Series 2), amely gyorsabb és energiatakarékosabb elődeinél és jelenleg az egyik legfejlettebb megoldásnak számít. Az 1TB-os SSD-meghajtó és a 32GB RAM biztosítja, hogy a rendszer minden feladatot villámgyorsan kezeljen, legyen szó dokumentumok szerkesztéséről, webböngészésről vagy akár képszerkesztésről. Az integrált mesterségesintelligencia-feldolgozó egység rendkívül erős, így Copilot+ PC-vel van dolgunk, mely segít a mindennapokban, legyen szó produktivitásnövelésről, szöveg- és képkészítésről, gyorsabb fotó- vagy videószerkesztésről, illetve tanulási feladatokról.

Lenyűgöző OLED-kijelzője 3K felbontással kápráztatja el a felhasználókat, elképesztő vizuális élményt nyújtva. A kijelző hihetetlenül részletgazdag képet biztosít, miközben a DCI-P3 színtér 100%-át lefedi, amely különösen előnyös azok számára, akik szeretik a filmek éles, élethű színeit vagy vizuális tartalmak előállításával foglalkoznak. Az OLED-technológiának köszönhetően a kijelző lenyűgözően mély feketéket és magas kontrasztot produkál, amely szinte életre kelti a képernyőn megjelenő tartalmakat, még egy egyszerű webes böngészést is látványosabbá téve. Emellett az OLED-panelek, a hagyományos LCD-megoldásokkal szemben, jobban kímélik a szemet, így a hosszabb használat sem okoz akkora fáradtságot.

Asus

Az új Zenbook S 14 számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik a mindennapi használatot. Egy teljes munkanapot képes végigdolgozni egyetlen töltéssel, ami ideálissá teszi hosszú utazásokhoz vagy olyan helyzetekhez, amelyek során korlátozottan érhető el áramforrás. A megnövelt méretű érintőpad tökéletesen illeszkedik a kijelző arányaihoz, így természetesebb és könnyebben használható. Ez a plusz felület nemcsak kényelmesebbé teszi a munkát, de egyszerűbbé teszi a különböző gesztusok használatát is, például a hangerő vagy a fényerő szabályozását.

A Zenbook S 14 már elérhető az ASUS hivatalos online márkaboltjában.

The post Íme egy laptop, mely könnyedén átlendít a sűrű hétköznapokon first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés