:

Budakeszitől az USA-ig: a Mayer Szörp hihetetlen sztorija

Budakeszitől az USA-ig: a Mayer Szörp hihetetlen sztorija

A Mayer márka 2015‐ben, egy Budakeszi családi ház garázsában született, ahol az utóbbi évtizedben a család három generációja kézzel készített minden egyes palack szörpöt és üveg lekvárt. Végül a sok‐sok dicséret után úgy döntöttek, hogy megalapítják családi szörp üzemüket, édesanyjuk vezetékneve után nevezve el a márkát. Budakeszin azóta is természetes alapanyagok felhasználásával, saját receptjeik alapján készítik a prémium Mayer szörpöket és lekvárokat, kizárva a mesterséges aromákat és színezékeket. Partnereik között már számos éttermet, szállodát és delikát boltot, illetve országosan egyre több viszonteladó partnert találunk. A Mayer márka felnőtt, és 2024 tavaszára eddigi otthonát is kinőtte꞉ új üzemünkkel újabb fontos mérföldkőhöz érkezett. A Portfolio Business Podcast legújabb adásának vendége Kalajda Péter, a Mayer szörp tulajdonosa és ügyvezetője.

Hirdetés

Cimkék

Keresés