:

Az iPhone 14 Pro Max üzemidőben lealázza az androidos konkurenciát

Az iPhone 14 Pro Max üzemidőben lealázza az androidos konkurenciát

A PhoneArena a közelmúltban alapos üzemidő tesztnek vetette alá az Apple szeptemberben bemutatkozott új iPhone modelljeit, illetve a szintén nemrég debütált Pixel 7, a Pixel 7 Pro, valamint az idén év elején piacra dobott Samsung Galaxy S22 Ultra okostelefonokat.

Az összevetésből kiderült, hogy a Samsung aktuális csúcsmobilja merül a leggyorsabban, hiszen 7 óra és 27 percnyi videólejátszás után feladta az 5000 milliamperórás telep, ennél még az iPhone 14 Pro is jóval tovább bírta: egész pontosan 9 óra és 14 percig. A Pixel 7 Pro szintén 5000 milliamperórás akkumulátora nem sokkal tovább, 9 óra és 39 percig húzta, a versenyt pedig utcahosszal az iPhone 14 Pro Max nyerte, lévén 11 órán át bírta szuflával videólejátszás közben.

Mindez azért is érdekes, mert az iPhone 14 modellek akkumulátorkapacitása messze elmarad az androidos konkurensekétől: az iPhone 14 Pro modellben egy 3200 milliamperórás telep került, míg az iPhone 14 Pro Max egy 4323 milliamperórás akkumulátorral büszkélkedhet.

Kapcsolódó iPhone 14: az Apple bemutatta idei csúcstelefonjait Terítéken az új iPhone-ok, Apple Watch-ok és az új AirPods. Birkás Péter további cikkei Árat emel a YouTubeVan olyan iPad, ami egy nap alatt 95 ezer forintot drágultSonos Sub Mini: a rajongók végre megkapták, amire régóta vágytak

The post Az iPhone 14 Pro Max üzemidőben lealázza az androidos konkurenciát first appeared on 24.hu.