:

Idén korábban érkezhetnek a Samsung csodatelefonjai

Idén korábban érkezhetnek a Samsung csodatelefonjai

Néhány évvel ezelőtt a Samsung két csúcskategóriás okostelefon sorozatot mutatott be minden évben: év elején a Galaxy S-termékcsalád új tagjait, nyáron, egész pontosan augusztus elején pedig a Note-széria új modelljei kerültek sorra. A dél-koreai gyártó aztán elkaszálta a burkolatba dugható tolláról híres Note-sorozatot, aminek a helyét a hajlítható kijelzős modellek (Z Fold, Z Flip) vették át. Az aktuális változatokat a Samsung a Note-hoz hasonlóan augusztus elején leplezte le, idén azonban megszakadhat ez a régi hagyomány, hiszen a megbízható forrásairól híres Ice universe értesülései szerint a bemutatóra már idén július végén sor kerülhet.

A változás mögött sokan a hajlítható kijelzős készülékek terén növekvő konkurenciát látják: egyre több gyártó dob piacra ilyen mobilokat, és a Google kapcsán például pont a közelmúltban szivárgott ki, hogy a cég május 10-én esedékes I/O konferencián rántja le a leplet az első ilyen modelljéről, ami ráadásul várhatóan július végén kerül majd az előrendelőkhöz, majd ezt követően kereskedelmi forgalomba. A Samsung az előrehozott bemutatóval jó eséllyel a Google vitorlájából szeretné kifogni a szelet, hiszen a bejelentés egyben az előrendelések indulását is jelenti.

Kapcsolódó Hajlítható kijelzős mobillal támad a Google, ezeket lehet tudni róla Nem lesz olcsó, ha hinni lehet a szivárogtatásoknak.

The post Idén korábban érkezhetnek a Samsung csodatelefonjai first appeared on 24.hu.