:

Zuckerberg olyan veszélyesen él, hogy bármikor meghalhat

Zuckerberg olyan veszélyesen él, hogy bármikor meghalhat

Mark Zuckerberg olyan veszélyes életet él, hogy bármikor meghalhat a Meta éves jelentése szerint. A vállalat feltehetőleg Zuckerberg brazil dzsúdzsucu iránti elköteleződést értékeli ekkora rizikófaktornak – írja a Gizmodo.

Mr. Zuckerberg és a vezetőség más tagjai olyan veszélyes tevékenységekben vesznek részt, mint a küzdősportok, extrém sportok és a szabadidős repülés, amelyek súlyos sérülésekkel vagy akár halállal is járhatnak

– áll a jelentésben. A Meta arra is felhívta részvényesei figyelmét, hogy Zuckerberg hiánya feltehetőleg kedvezőtlen anyagi hatással lenne a cég működésére nézve.

A kevert harcművészetek egyébként valóban veszélyesek lehetnek, viszont a halálesetek elég ritkák, jelenleg kevesebb mint 20 olyan emberről tudunk, aki emiatt a sport miatt vesztette életét.

Zuckerber viszont emellett szokott repülni is, sőt a New York Post értesülése szerint pilóta jogosítványt is szeretne szerezni.

Kapcsolódó Zuckerberg sörrel és makadámdióval eteti marháit A milliárdos a világ egyik legjobb steakjét akarja létrehozni, de sokan támadják legújabb projektje miatt.

The post Zuckerberg olyan veszélyesen él, hogy bármikor meghalhat first appeared on 24.hu.