:

Egyre többen panaszkodnak a Waze hibájára

Egyre többen panaszkodnak a Waze hibájára

A Waze a legtöbb autós számára elengedhetetlen kellék, ugyanis még ha tudjuk is, merre tartunk, a forgalmi dugók és rendőrök jelzése igen hasznos információ a volán mögött ülők számára. Ahhoz persze, hogy percre pontos információkat kapjunk, az appnak internetkapcsolatra van szüksége.

Az Autoevolution beszámolója szerint azonban egy, az év elején végrehajtott változtatás sokakkal elhitette, hogy a Waze már offline térképekkel is dolgozik. Egyre több felhasználó jelzi ugyanis, hogy a jobb felső sarokban időről időre felbukkan egy üzenet, mely szerint a Waze offline térképeket használ.

A probléma csak az, hogy az alkalmazás nem fér hozzá offline térképekhez.

A felirat ráadásul akkor is megjelenik, amikor nincs gond a hálózattal, és a többi alkalmazás vígan teszi a dolgát. A felhasználók hetek óta jelzik a problémát, és néhányan azzal fenyegetőznek, hogy átváltanak a Google Mapsre. Bár a Google ettől valószínűleg nem hőkölne hátra, ugyanis a Waze és a Térkép is az ő tulajdonuk, utóbbiban nincs beépített közösségi hálózat, így nem olyan naprakész.

Azt nem tudni, hogy a Waze-nél már dolgoznak-e a megoldásán, de van egy megoldás a problémára, ami többnyire beválik. A jelentések szerint a mobil repülőgép üzemmódba kapcsolása után, és az alkalmazást újraindítva megszűnik a gond, teszi hozzá a hvg.

Kapcsolódó Nagyon fontos újítás érkezik a Waze-be A közlemény szerint az új funkció célja, hogy még több balesetet sikerüljön megelőzni.

The post Egyre többen panaszkodnak a Waze hibájára first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés